Apple voor bedrijven korting

- Posted in entrepeneurship

Deze blog post ter info voor andere bedrijven, zodat jullie geen 1 uur en 20 minuten aan de telefoon moeten hangen om computers te bestellen zoals ik vandaag.

Je krijgt ongeveer 6% korting op een laptop bestelling als je geregistreerd bent als bedrijf bij Apple en aan een minimum bedrag voldoet.

Welk bedrag dit is was niet zo duidelijk aan de telefoon, maar het ging over ca. 4000-5000 euro. Dit geldt voor alle bestellingen (ook iPhones enz.) en er wordt gekeken naar het bestelvolume vanaf een bepaald e-mailadres (of bedrijf vermoed ik…) voor de laatste 12 maanden.

Je kan je registreren als bedrijf via de telefoon, dan wordt je in het systeem gezet en krijg je proper facturen op je bedrijfsnaam/BTW nummer.

Aangezien je eigenlijk met Apple Nederland belt is het intracommunautaire levering en hoef je geen BTW te betalen.

Op het moment dat je een bestelling wil plaatsen is dit altijd telefonisch en krijg je een mail met een offerte. Je kan dan bevestigen, ik heb mijn recente bestelling betaald met mijn kredietkaart. Door de cijfers door te geven via de telefoon. Modern hoor Apple ;).

Kijk de limieten op uw kredietkaart na bij grote bestellingen! En als je geïnteresseerd bent in de nieuwe Apple laptops, check zeker de laatste video van Dave2d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *