Waar zijn die blogs gebleven?

- Posted in nederlands other

Ik was Michel zijn fietssaga aan het lezen en ik moest denken dat ik toch eigenlijk wel geniet van gewone blogposts, uit het leven gegrepen. Er zijn niet veel meer actieve blogs over, maar er was een tijd dat ik wel wat meer namen kon opnoemen dan enkel Michel. Waar zijn die bloggers gebleven?

Ik volg nog altijd enkel websites via hun RSS (via FeedBin) maar in plaats van dat ik vroeger 100+ blogs volg zijn het er nu slechts 24, als ik de actieve tel. Dat ziet er zo uit in FeedBin:

Om zelf het goeie voorbeeld te nemen, ga ik wat meer bloggen. In het Nederlands, niet te lang, niet te kort. Met 1 topic per post. Misschien moet ik een soort schrijfschema opstellen. Wie doet mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *