Gezocht: Google Sheets expert

- Posted in Uncategorized

Wij hebben met ons bedrijf een schaduwboekhouding. Dit is niet de echte boekhouding, die zit in een specifiek boekhoud programma. Het is een reeks Google Sheets documenten waar onze inkomende en uitgaande facturen in staan. We gebruiken dit om een overzicht te houden.

Wat ik af en toe doe is de data er uit halen en analyseren. Dit doe ik liefst in een aparte omgeving waar ik wat vlotter een aantal zaken kan aaneen koppelen (bv. Apple Numbers.)

Nu wil ik deze tussenstap graag optimaliseren en op basis van de data die er in staat grafieken en data genereren. Van het genre data tabel met top clients, grafiek met top clients per year, revenue per client year over year, enz. En dit rechtstreeks in Google Sheets.

Wie kent er iemand die dit voor ons zou kunnen oplossen? Ik zoek een expert die ook zelf een beetje kan meedenken over wat er nuttig kunnen zijn voor een betere workflow.

Je kan me e-mailen op website@johanronsse.be .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *